keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egypontos vereség

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egypontos vereség

2005 március 05 - szombat
ZTE KK – Dombóvár   75-76(15-18, 16-19, 19-19, 25-20)Zalaegerszeg, 400 néző. NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Jv.: Forrai, dr. Páli.ZTE KK: Kováts (3/3), Kámán (27/6), Keresztes (25), Wehner (4), Cseszlai.Csere: Hoffmann (8/6), Simon (8/3), Volf. Vezetőedző: Kis Attila.

Lendületesen kezdett a hazai csapat, s pillanatok alatt 5 ponttal elhúzott. Időkérést követően azonban gyorsan fordított a Dombóvár, s a második negyedben már 29-18-ra is vezetett. Ekkor Kis Attila kért időt, s ezt követően két pontra sikerült megközelíteni a hazaiaknak a vendégeket. A negyed hajrájában azonban több bosszantó labdaeladást követően ismét elhúzott a Dombóvár. A nagy szünetet követően az egerszegiek továbbra is gyengélkedtek, s a vendégek főleg 3 pontos dobásaiknak köszönhetően biztosan tartották előnyüket. A záró negyedben Kámán 3 pontosa jelentette a felzárkózás kezdetét, amit Hoffmann két ujabb triplával tetézett, s a ZTE KK ismét átvette a vezetést. A hajrában azonban Forrai játékvezető többször is a hazaiakat sújtotta téves ítéleteivel, ezt már nem bírta el az egerszegi csapat, s minimális arányban, de vereséget szenvedett.
A szurkolók a mérkőzés befejezését követően hosszasan tüntettek a játékvezetők ellen, akiket csak erős rendezői kiséret mellett tudtak az öltözőbe kisérni. 

Tartalom megosztása: