keresés a weboldalon

Együtt 50 éve (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Együtt 50 éve (Videó)

2018 június 04 - hétfő
15 házaspár erősítette meg 50 éve tett fogadalmát Balaicz Zoltán polgármester előtt pénteken. A Családi Intézet által szervezett ünnepséget 4. alkalommal rendezték meg.

A szertartás hagyományosan bevonulással kezdődött. Ezúttal házasságkötésük arany évfordulója alkalmából érkeztek a párok a Díszterembe. Zalaegerszeg megyei és országos idősbarát önkormányzat díjjal büszkélkedhet. Ez is jelzi, hogy itt különösen figyelnek a szépkorúakra – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

Az ünnepségre olyan házaspárok jelentkeztek, akik több szállal kötődnek Zalaegerszeghez. A Családi Intézet színvonalas ceremóniával kedveskedett az évfordulón – tájékoztatott Pölöskei Ildikó, a Családi Intézet csoportvezetője.

Dömötör Annamária és Szeglet Lajos pedagógiai pályán dolgoztak. Így hivatásukból adódóan is hamar megtalálták a közös hangot. Mint mondják, legszebb élményük két gyermekük és négy unokájuk születése.

 

A fél évszázadot együtt töltő házaspárok kézen fogva, szeretteik körében újították meg fogadalmukat. Ezt aláírásukkal ismét hitelesítették.

Gy.A./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: