keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Együttműködésben a civilszervezetek és önkormányzatok

Zalaegerszeg címer
Hírek

Együttműködésben a civilszervezetek és önkormányzatok

2007 július 04 - szerda
A nyári hónapokban is Zala megyétől Győr-Moson-Sopron megyéig az önkormányzatok polgármesterei és képviselőtestületi tagjai, valamint a civilszervezetek rendelkezésére áll az MFPÉE társadalmi szervezet által minden hónapban tartott civil koordinációs nyílt nap a Nyugat-Dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal épületében.

Az aktuális témák sokaságát elsősorban az időpontra bejelentkező érdeklődők határozzák meg. A nyár sokszínű feladatai és pályázati lehetőségei között aktuálisak: akadálymentesítés többszintűsége (Váti , ROP, FOKA kiadvány), parlagfűmentesítés – népszerűsítő akciók, pályázatok rendezvényekre és konferenciákra, szakmai párbeszéd az aktuális vitás ügyekről civilek és önkormányzatok között , civileket is érintő szakmai koncepciók stb.

Országbíró Zoltán regionális közigazgatási civilfőkoordinátor részvételével és az MFPÉE szakértői közreműködésével 2007. július 05. napján 11h-14h a megyeháza kistermében Győrben várják a régió önkormányzatainak és civilszervezeteinek érdeklődőit! Az eseti problémáikkal, kérdésfelvetéseikkel előzetesen a 06-302-164-102 telefonszámon, illetve az euregioerdek06@vipmail.hu e-mai címen várják az érdeklődők bejelentkezését!

Pásztor Klára, MFPÉE alelnöke

Tartalom megosztása: