keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Eldőlt a továbbjutás

Zalaegerszeg címer
Hírek

Eldőlt a továbbjutás

2010 november 11 - csütörtök
Vasas – ZTE FC 0-6 ( 0-2)
Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés, első találkozó. Budapest, Fáy utca, 300 néző. Jv.: Alvaro Garcia. Gólszerzők: Simon A (3), Delics, Kamber, Szalai.

Vasas : Végh – Mileusznics, Amaut, Balog, Katona – Hrepka, Pavicsevics (Dobrics), Bakos (Loussaif), Mundi ( Beliczky) – Lázók, Ferenczi. Vezetőedző: Komjáti András.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Varga, Miljatovics, Cebara – Szalai, Kamber, Horváth A. (Barna), Illés (Kocsis) – Simon A., Delics ( Balázs). Vezetőedző: Csank János.

A ZTE ezúttal is bizonyította, hogy nincsen tartalékos csapat, hiába hiányoztak többen sérülés miatt, volt akit pihentetett Csank János vezetőedző, de ez nem látszott meg a teljesítményen. A vendégek nagyszerűen kezdték a találkozót, és az első negyedóra végén már vezettek, majd rövidesen tovább nőtt előnyük. A Vasas erőtlenül, enerváltan játszott. Szünet után a cserék tovább lendítették a ZTE játékát, és az egerszegiek további gólokat lőve, gyakorlatilag eldöntötték a továbbjutást. A decemberi hazai találkozó formalitásnak tűnik.

Vélemények:

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője:
– Nem számítottam ilyen nagy különbségű győzelemre, főleg ilyen nehéz körülmények között. Itt a sok sérültre, meg a szakadó esőre gondolok. Gyakorlatilag az első találkozón eldöntöttük a továbbjutás sorsát.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: – Focisuli ZTE módra. Fiatal csapatunk nagyszerűen játszott, és ilyen különbséggel is megérdemelten nyert.

Zala-Lap, B. I.

Tartalom megosztása: