keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Elektronikai hulladékgyűjtő már a Dísz téren is

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elektronikai hulladékgyűjtő már a Dísz téren is

2011 március 26 - szombat
Március 16. és 31. között, a kijelölt iskolákban és a Zala Depo Kft. telephelyén lehet leadni a már nem használt, megunt vagy tönkrement elektronikai hulladékot Zalaegerszegen. A „Zúzz Velünk! – Flextronics Elektronikai Hulladékgyűjtő Napok”! A Flextronics International Kft., a Zala-Depo Kft. és a zalaegerszegi önkormányzat támogatásával megvalósuló programsorozattal a szervezők elsősorban a fiatalok figyelmét szeretnék felhívni a környezettudatos gondolkodás fontosságára.

A szervezők azért, hogy még jobban felkeltsék a diákok érdeklődését, az első kétezer leadót jutalomban részesítik: ott lehetnek a Zalaegerszegi Sportcsarnokban megrendezendő Megasztár Gálán. Tehát érdemes még felkutatni a padláson, pincében vagy akár szekrény mélyén lapuló már nem működő telefont, hajszárítót, turmixgépet, kenyérpirítót, rádiót…. már csak néhány nap van hátra az akció végéig.

Újdonság, hogy hétfőtől csütörtökig 16.00-19.00 óra között a Dísz téren elhelyezett hulladékgyűjtőnél is leadhatják az elhasználódott háztartási gépeiket.

A helyszínek, ahol március 31-ig várják a szervezők az elektronikai hulladékot: az Apáczai ÁMK, a Zrínyi-gimnázium, a Csány-szakközépiskola, a Deák és Széchenyi szakközépiskola, a Ganz és Munkácsy szakközépiskola udvara, a pláza mögötti Parki úti hulladékudvar és a Dísz tér.   

Tartalom megosztása: