keresés a weboldalon

Elindult a Röplabdások termi Vegyes sorozata

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elindult a Röplabdások termi Vegyes sorozata

2016 november 17 - csütörtök
Zalaegerszeg Város Röplabda Bizottsága október utolsó szombatján rendezte meg első őszi-téli vegyes röplabda tornáját. A sok éves hagyományoknak megfelelően az idei őszi hónapoktól a következő év tavaszáig tartó rendezvény sorozaton most is nyolc csapat vett részt.

A tornán indulók között ismét ott volt a Szervátültetettek válogatottja is. Sok év kihagyás után újra a résztvevők között köszönthettük a Szombathelyről érkezett együttest, akik egyből a dobogó harmadik fokára játszották fel magukat. A szervezők a résztvevőket előbb két négyes csoportba sorsolták. A csoportkörös mérkőzések után felső- és alsóági keresztjátékkal alakult ki a végső sorrend. Így minden résztvevő csapat öt mérkőzést játszott a tornán. A versenyt a Krumplik (Kaposvár) a csapat nyerte meg a Szedett-Vedett (Zalaegerszeg) és az Arany Alkony (Szombathely) előtt.

A tornán részt vett csapatok, illetve a tornáról lemaradt csapatok számára itt az újabb játéklehetőség a november 19-én tartandó Vegyes Kupán. Ez a torna is maximálisan nyolc csapat részvételével kerül lebonyolításra az Ostoros csarnokban, a jelzett játéknapon 9,00 órától.

Jóna István

 

 

Tartalom megosztása: