keresés a weboldalon

Elismerés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elismerés (Videó)

2018 november 13 - kedd
A Szociális Munka Napja alkalmából városi ünnepséget tartottak Zalaegerszegen. Az önkormányzat kulturális műsorral színesített rendezvényén elismerésben részesítették azokat a dolgozókat, akik munkájukkal és támogatásukkal sokat tettek a rászorulókért.

A városvezetés 2001 óta gondol azokra, akik időt és energiát nem kímélve segítik az elesetteket – kezdte köszöntőjét Balaicz Zoltán. A polgármester emlékeztetett: a megyei jogú városok közé elsőként Zalaegerszeg végzett azzal a programmal, amely a szociális hálózat megerősítését és modernizálását tartalmazta.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

A köszöntő után a Hevesi Sándor Színház művésze, Ecsedi Erzsébet szórakoztatta a résztvevőket, majd a tárgyjutalmak átadása következett. A családok érdekében végzett magas színvonalú tevékenységéért Lukács Zsanettet, az idősgondozás területén folytatott kiemelkedő szakmai munkájáért pedig Buzás Ferencnét és Bedő Imrét díjazták.

Lukács Zsanett – esetmenedzser:

Buzás Ferencné – OKJ-s ápoló, Idősek Gondozóháza:

A rendezvényen a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara is elismerésben részesített egy, a szociális területen dolgozó ápolót. Az oklevelet idén Rigó Bernadett kapta.

K.Zs./K.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: