keresés a weboldalon

Elkészült a járda a Göcseji úton

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkészült a járda a Göcseji úton

2024 július 09 - kedd

Elkészült a járda a Göcseji út 57-63. szám alatti társasházaknál. A beruházás, amely két településrészt is érint, az arányos városfejlesztés jegyében történt. Az önkormányzati forrásból megvalósított projekt részleteiről Szilasi Gábor és Bognár Ákos tájékoztatott.

Az itt lakók többször is panaszkodtak a szakaszra, amely több ponton megsüllyedt, repedezett és egyenetlen volt. A balesetveszélyes felületet ezért 140 méter hosszan rendbe tették, lecserélték a szegélyeket és 4 cm vastag aszfaltburkolattal látták el. A kivitelező a munkálatok után a talajfeltöltésre és a füvesítésre is ügyelt.

A járdaépítés a környéken élő nyugdíjasok szempontjából kulcsfontosságú, mert a jövőben a környező boltokat és buszmegállókat biztonságosabban érhetik el. Ezeken az építkezéseken a csapadékvízelvezetés fejlesztése elkerülhetetlen.

A landorhegyi és kertvárosi városrészben mindennaposak az ehhez hasonló beruházások. A politikusok remélik, hogy a környéket érintő fejlesztéseket a későbbiekben a hátralevő szakasz felújításával folytathatják.

N.J./Sz.L.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: