keresés a weboldalon

Elkészült (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkészült (Videó)

2016 november 25 - péntek
Megújult a Rákóczi út, ahol a közművek kiváltására és rekonstrukciójára a város önkormányzata mintegy 90 millió forintot fordított. Az elmúlt két év alatt így összesen 350 millióba kerültek az útjavítással kapcsolatos munkálatok – hangzott el péntek délelőtt a helyszíni sajtóbejáráson.

A Zalavíz és az Önkormányzati Társulás beruházásaiban megvalósított közműépítések részeként egyebek mellett csatorna-, és szennyvízgerincrekonstrukció történt. Az elmúlt három hónapban a burkolatot is felújították – mondta Mórocz József, a Magyar Közút Zrt. megyei igazgatója.

Böjte Sándor Zsolt elmondta: a munkálatok alatt minden rendben zajlott, nem érkezett lakossági panasz. A településrész képviselője elismerően szólt a kivitelezők teljesítményéről, s a környéken élők türelmét is megköszönte.

Balaicz Zoltán polgármester a jövő feladatairól szólva elmondta: amennyiben sikerül célzott pályázati forrást elnyerni, megújul a Rákóczi úton látható első világháborús emlékmű. Ezen kívül a TOP programban 2019 végéig újabb 15 kilométeres szakaszon kerékpárút épül.

A sajtóbejáráson részt vett Vigh László is. A járműipari tesztpálya miniszteri biztosa úgy véli, hogy a most elkészült és a tervezett beruházások a következő évtizedekben problémamentesen kiszolgálják a város igényeit. Beleértve a járműipari tesztpályával kapcsolatos feladatokat is.

Sz.É./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: