keresés a weboldalon

Elkészült (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkészült (Videó)

2017 augusztus 22 - kedd
Átadták a felújított Köztársaság úti háziorvosi rendelőket. A kertvárosi beruházás a Területfejlesztési Operatív Program részeként valósult meg. A két épület korszerűsítésére több, mint 31 millió forintot fordítottak.

Körzetenként közel 3000 főt látnak el az itt dolgozó szakemberek. A téli hónapokban, egy rendelésen, több, mint 100 beteg fordul meg naponta. Az 1994-es egy orvos, egy rendelő programban részt vevő intézmény az évek során elavult, így többek között a kertvárosi épületek felújítására is szükség volt – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

A 13 háziorvosi rendelő mellett 17 védőnői- és 1 ügyeleti körzet is megújul. A legfőbb cél, hogy a betegek komfortosabb környezetben, jobb körülmények között gyógyulhassanak – hangsúlyozta Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő.

Bognár Ákos önkormányzati képviselő hozzátette még: a bölcsőde-rekonstrukció mellett parkolókat bővítenek és több helyen aszfaltoznak a településrészen. A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy jövőre a Liszt iskola felújítása is elkezdődik.

Gy.A./P.V.B.

Tartalom megosztása: