keresés a weboldalon

Elkezdődött a fesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkezdődött a fesztivál (Videó)

2018 szeptember 07 - péntek
Elkezdődött az Országos Vadpörkölt és Borfesztivál Zalaegerszegen. A háromnapos esemény többek között jótékonysági vadfőzéssel, vadászkutya-bemutatóval, valamint könnyűzenei koncertekkel várja az érdeklődőket.

Idén is szüreti felvonulással indult a Zalai Teríték. A díszes menet a Csány tértől a Széchenyi téri nagyszínpadig vonult. A hétvégi programkínálatról Balaicz Zoltán polgármester tájékoztatott.

Vasárnap egy csatajelenet részesei lehetnek a látogatók. A Zalai 47. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 170 éves évfordulójához kapcsolódóan bemutatót tart az Art mozi előtti téren. A fesztiválon bemutatkozik továbbá a nemrég alakult Zalaegerszegi Vadászegyesület is. Céljaikról Molnár Marcell, a szervezet alelnöke számolt be.

Újdonságként – a hagyományos vadételek mellett – az egyesület vadburgerét is megkóstolhatják az érdeklődők. Emellett különlegesség, hogy a fesztivál ideje alatt öt belvárosi étterem vadgasztronómiai menüvel várja az ínyenceket.

V.D./P.V.B.

Fotó: FOTOZALAEGERSZEG

Tartalom megosztása: