keresés a weboldalon

Elkezdte a felkészülést a ZTE FC

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkezdte a felkészülést a ZTE FC

2018 június 29 - péntek
Hétfőn délután, háromhetes szünet után megkezdte a felkészülést a ZTE FC labdarúgócsapata a 2018/2019-es NB II-es bajnokságra. Az első edzést már az új szakmai stáb vezette, élén Nagy Tamás vezetőedzővel, valamint Gombos Zsolt másodedzővel, Gaál Miklós erőnléti edzővel és Vlaszák Géza kapusedzővel.

Az új játékosok már csatlakoztak a kerethez, név szerint Gergényi Bence, aki egy évre, kölcsönbe érkezik a Budapest Honvédtól, Madarász Márk, aki szintén kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre egy évre a Puskás Akadémiától. Kiss Máté Gyirmótról, Gajdos Zsolt pedig Nyíregyházáról igazolt a kék-fehérekhez, mindkettejükkel 2 éves szerződést kötött a klub.

Az U-19-es csapatból kiöregedő játékosok a felnőtt kerettel kezdhetik meg a felkészülést Vass György, Szabó Patrik, Horváth Dániel, Jóna Bálint, Péntek Botond, Horváth Marcell és a sérüléséből rehabilitáló Horváth Leonárd. Három próbajátékos is szerencsét próbál a csapatnál Gelencsér Attila, Horváth Balázs és Pergel Bence. Egy játékos maradhatott igazoltan távol az edzéstől Devecseri Szilárd, aki esküvőjét követően a nászútját tölti, így csak a jövő héten kapcsolódik be a közös munkába.  Az érkezők mellett újabb távozók is vannak a ZTE FC keretéből, Polényi Gábor és Paudits Patrik. Négy év és 100 bajnoki után búcsúzik Zalaegerszegtől Forgács András is. A csapat napi két edzéssel kezdte meg a felkészülést és jövő héten Ausztriába utaznak edzőtáborba ahol szerdán a St. Lambrechtben lépnek első nyári edzőmérkőzésünkön pályára, ahol a horvát első osztályú NK Osijek lesz az ellenfelünk.

-P-

Tartalom megosztása: