keresés a weboldalon

Elkezdte a felkészülést az NB III-ra az Andráshida

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elkezdte a felkészülést az NB III-ra az Andráshida

2018 július 04 - szerda
Véget ért a nyári szünet a Tarr Andráshida SC  labdarúgóinak és a hételején Dobos Sándor már a elkezdte az alapozást a fiúkkal. 

A Hida az elmúlt bajnokságban erőn felül teljesítve a hatodik helyen végzett.

– Szerettük volna, ha együtt marad a csapat, de már az első edzésen három játékos jelezte felém, hogy máshol folytatja pályafutását. Nem örültem a bejelentésnek, de valamelyest felkészültem erre az eshetőségre is, hiszen az anyagi helyzetünk nagyon behatárolt így a megtartásuk nagyon nehéz lett volna- tájékoztatott Dobos Sándor.

Horváth Márton, Vittman Ádám és Major Máté érzékeny veszteség a csapatnak, a pótlásuk nehéz feladat elé állítja a vezetőket. Jó hír, hogy Czirjék Zoltánnal sikerült megállapodniuk, valamint a rutinos védő Simonfalvi Gábor is a marad Andráshidán. Próbázók is érkeznek a csapathoz, de az igazolásokkal a lehetőségeik szerint kell majd dönteni a vezetőknek.

 A vezetőedző a felkészülésről elmondta, hogy fokozatos lesz a játékosok terhelése és az öthetes felkészülés végére kell elérniük a bajnoki formájukat. A felkészülés edzőmérkőzések nélkül mit sem ér, így a hétvégén még egymás ellen, majd a következő hétvégén a Teskánd által szervezett tornán vesz részt az Andráshida. A folytatásban július 21-én a Gellénháza, július 25-én a Sárvár, július 28-án pedig a Hévíz lesz az ellenfél. A bajnoki nyitány augusztus 3-án lesz.

 

-P-

Tartalom megosztása: