keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Elköszöntek dr. Hóbor Erzsébettől

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elköszöntek dr. Hóbor Erzsébettől

2005 április 08 - péntek
Dr. Hóbor Erzsébet jogász, helyettes államtitkár, a Zala megyei Közigazgatási Hivatal vezetője a közigazgatásban eltöltött 25 év után nemrég nyugdíjba vonult. Zala megye jegyzői karának kezdeménye-zésére tegnap a városi Hangverseny- és Kiállítóteremben rendezett bensőséges ünnepségen búcsúztak el tőle polgármesterek, jegyzők és barátok.

Kovács Gyula körjegyző a megye jegyzőinek nevében köszöntötte az ünnepeltet, majd a polgármesterek nevében Győri József, Egervár polgármestere megindító beszédében a kisugárzó személyiségű emberről és arról a kimagasló, magas színvonalú munkáról szólt, melyet dr. Hóbor Erzsébet az önkormányzatiság érdekében Zala megyében kifejtett. Az ünnepi műsort – melyen dr. Hóbor Erzsébet barátai, ismerősei és kedvenc előadói léptek színpadra – követően Zalaegerszeg polgármestere is elköszönt a volt hivatalvezetőtől.

Dr. Gyimesi Endre hangsúlyozta, olyan embertől búcsúzik, akinek egyéniségét a magas szakmai tudás mellett a figyelmesség, a mások iránti odafigyelés, a szeretet és a segíteni akarás egyaránt jellemezte; nemcsak a legszigorúbb hivatali ügyekben, hanem a magánéleti problémáikban is segíteni tudott munkatársainak. Közigazgatási vezetőként munkáját mindvégig az igazság mindenkori tisztelete és a szakma iránti alázat vezérelte, tette hozzá.

Tartalom megosztása: