keresés a weboldalon

Ellentétes félidők

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ellentétes félidők

2010 április 19 - hétfő
ZTE – Győr 1-1 (0-1) NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg, 3200 néző. Játékvezetö: Bede. Asszisztensek: Ring, Farkas B. Gólszerzők: Illés (62.), ill. Koltai (5.). Sárga lap: Miljatovics (59.) ill, Eugene (33.). ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljativics, Bogunovics, Panikvar (Horváth A. 61.), Kamber, Illés, Máté, Magasföldi (Sluka 46.) – Rajcomar (Balázs Zs. 84.). Rudnevs. Vezetőedző: Csank János.

Győr: Stevanovics – Tokody, Fehér Z., Eugene (Djordjevics 46.), Szabó O. – Koltai, (Phantkava 73.), Józsi (Kiss M. 83.), Pilibaitis, Kink – Nicorec, Aleksidze. Vezetőedző: Pintér Attila.

Egyértelműen az első 35 perc volt a vendégeké, a mérkőzés további részében a ZTE-nek állt a zászló. A helyzetek alapján nyerhetett volna a Győr is, a ZTE is. A döntetlen tehát, bármennyire is áhítottuk a 3 pontot, igazságosnak mondható. A Győr taktikája nem igazán feküdt nekünk, azonnal letámadták a labdát felhozó játékosainkat, csírájában akarták elfojtani támadásainkat.

Talán ezért volt a mi oldalunkon a feltűnően sok rossz passz. Az elején védelmünket is többször átjátszották, Aleksidze pedig fejjel gyakran megelőzte védőinket. Ha nem a ZTE-nek drukkoltunk volna, akár élveztük is volna a mérkőzést.

Vélemények

Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Az első félidőben jobb volt a Győr, abból kaptuk a gólt, amire a hét során készültünk. A második játékrész egyértelműen a mink volt. A helyzetek alapján nyernünk kellett volna.

Pintér Attila, a Győr vezetőedzője: – Az első félidőben 1-0-ás vezetésünknél eldönthettük volna a találkozó sorsát. A ZTE a második félidőben fölénybe került, de nekünk is voltak lehetőségeink.

Vlaszák Géza, a ZTE játékosa: – A vendéggólnál sajnos nem volt szerencsém, elcsúszott alattam a labda. Ellentétes félidőket hozott a találkozó. A szünet után fordíthattunk volna, de az összkép alapján igazságos a döntetlen.

Illés Gyula, a ZTE gólszerzője: – Örülök a találatomnak, a másik lehetőségemnél a jobb lábamra jött a labda. Az a gyengébb, igazából nem sikerült jól eltalálnom a játékszert. A gyorsan bekapott gól megfogott minket, de a második félidőben nyerhettünk volna.

(Zala-Lap, B. I. – L. D.
Fotó: Z. A.)

Tartalom megosztása: