keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Elmaradt a bravúr

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elmaradt a bravúr

2009 április 09 - csütörtök
Szeviép Szeged- Zala Volán ZTE 91-66 (26-21, 28-7, 22-11, 15-27) Szeged, 300 néző. Jv.: Győrffy, Gál. NB-I-es női kosárlabda-mérkőzés. Rájátszás az 1-8. helyért. 3. találkozó.

Zala Volán ZTE: Szalay (4), Rasheed (23/6), Varga (1), Ambrus (7/3), Horváth Zs. (8/3). Csere: Pungor (9/3), Hersics, Johnson, Takács (5), Szélesy (9). Vezetőedző: Bencze Tamás.

A mindent eldöntő találkozó első negyedében jól tartotta magát az egerszegi csapat, a zalaiak védekezése megfelelő volt, s ekkor még a támadások is célba értek. A „feketelevest” a második negyedben etette meg a vendégekkel a hazai csapat, ekkor a Zala Volán ZTE támadójátéka teljesen szétesett és a Tisza-partiak eldöntötték a továbbjutást.

A folytatásban küzdött a vendégcsapat, de esélye sem volt a fordításra. Szépségtapaszt mindössze az jelentett számukra, hogy megnyerték a befejező negyedet. A Zala Volán ZTE a folytatásban az 5-8. helyért lép pályára.

Értékelés: Bencze Tamás vezetőedző: – A második negyedben elszálltak továbbjutási reményeink. A Szeged jobb csapat, megérdemelten jutott a legjobb 4 közé.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: