keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Elnapolták a döntést

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elnapolták a döntést

2004 augusztus 27 - péntek
Rendkívüli közgyűlést tartott a ZTE FC Rt., a labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság. A tanácskozáson a részvényeseknek elsősorban a törzstőke leszállításáról kellett volna dönteniük.

A legnagyobb tulajdonos Zalaegerszeg város önkormányzata viszont ez ügyben még nem döntött. Ehhez a lépéshez közgyűlési határozat kell, így a jelenlévők elnapolták a döntést. A részvénytársaság vezetése egyébként 21 millió forintra szeretné leszállítani a törzstőkét. Az önkormányzat döntését követően valószínűleg szeptemberben újabb közgyűlést tart a ZTE FC Rt.

Ezután a közgyűlés módosította a részvénytársaság alapszabályát, majd személyi kérdésekben döntött. Bicsák Miklós lemondott igazgatótanácsi tagságáról, helyére Kövesi Csaba építési vállalkozó került. A gazdasági társaság felügyelőtanácsába is új tagok kerültek. Az fb tagja lett dr. Szabó Ernő és Bali József.
Jogi megfontolásokból Bozsik Péter, a ZTE egykori edzője, akit az előző közgyűlés után cégvezetőnek neveztek ki, a jövőben ügyvezetőként dolgozik. A ZTE FC Rt.-nél így két ügyvezető dolgozik, Mészáros Zoltán és Bozsik Péter.

Tartalom megosztása: