keresés a weboldalon

Elosztóközpont létesült (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elosztóközpont létesült (Videó)

2018 szeptember 18 - kedd
Zalaegerszegen létesített európai elosztóközpontot a világ egyik vezető biztonságtechnikai eszközöket gyártó vállalata. A Dahua Technology a keleti nyitás politikájának, valamint a kedvező gazdasági környezetnek köszönhetően választotta Magyarországot, azon belül pedig a zalai megyeszékhelyet.

A 2001-ben alapított kínai vállalkozás mára a világ második legjelentősebb videokamerás megfigyelő rendszereit gyártó cégévé nőtte ki magát. Zalaegerszegi beruházásuk nem csak a társaság, hanem a kontinens életében is meghatározó pillanatnak számít.

Jason Zheng – operációs igazgató, Dahua Technology:

Az önkormányzat évek óta jó kapcsolatot ápol a távol-keleti ország gazdasági szereplőivel. Ennek köszönhetően a jövőben több, meghatározó fejlesztéshez is segítséget nyújthatnak majd a kínai partnerek.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

A Dahua Technology rövid távú célja, hogy a zalaegerszegi gyárukban napi szinten több, mint 700 darab kamerát tudjanak előállítani. A jövőben pedig azt szeretnék elérni, hogy elosztóközpontjukban éves szinten 150-200 ezer szállítmányt tudjanak eljuttatni Európa más országaiba.

K.Zs./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: