keresés a weboldalon

Első a Kedvencek között

Zalaegerszeg címer
Hírek

Első a Kedvencek között

2004 október 22 - péntek
Új internetes portállal jelentkezik Zalaegerszeg a világhálón. A város hivatalos honlapja október 22-től megújult formában várja mindazokat, akik folyamatos és friss információkat szeretnének megtudni a megyeszékhely eseményeiről, vagy az önkormányzat munkájáról.

A www.zalaegerszeg.hu azonban nemcsak egy hagyományos értelemben vett önkormányzati portál: tartalmilag és technikailag is különleges!
– Az egyik attrakció, hogy a város kilenc pontján ingyenesen használható terminál kerül elhelyezésre, melynek kezdőlapja a megújult Zalaegerszeg oldal.
– A másik érdekesség, hogy a honlap hírportálként is funkcionál, azaz a kezdő oldalon 0-24 óráig olvashatók a várost érintő legfrissebb hírek, események. Aki a www.zalaegerszeg.hu-t választja, egy kattintással naprakész információhoz juthat.

– A portál nem egyirányú információforrás, hanem interaktív. A látogatók folyamatosan hozzászólhatnak az egyes hírekhez, kifejthetik véleményüket a portál tartalmával, tematikájával kapcsolatban, s megtehetik javaslataikat a folyamatos fejlődés érdekében. Letölthetnek képeket, dokumentumokat, hivatalos űrlapokat, igényelhetnek támogatásokat, válogathatnak az őket érintő szociálpolitikai lehetőségek közül. Kapcsolatot tarthatnak fenn a polgármesterrel, képviselőkkel, bizottsági tagokkal. A honlap közelebb hozza a polgármesteri hivatal munkatársait az ügyfelekhez, gyorsul az ügyintézés.
A portálon a város önkormányzata ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít az intézményeknek, alapítványoknak és adófizetőinek is, többek között erről beszélt a sajtótájékoztatón dr. Gyimesi Endre polgármester és Rigó Csaba, a gazdasági bizottság elnöke.

A kilenc kihelyezett terminál helyszínei:
– Polgármesteri Hivatal-Okmányiroda (Kossuth Lajos u. 17-19.)
– Egészségügyi Főiskola (Landorhegyi út)
– Zala Megyei Kórház (Göcseji út)
– Keresztury Könyvesház (Keresztury tér)
– Simon István Könyvesház (Kossuth Lajos u. 22.)
– Gönczi Ferenc ÁMK (Landorhegyi út)
– Apáczai ÁMK (Apáczai tér 5.)
– Hotel Balaton (Balatoni út 2.)
– Hotel Arany Bárány (Kazinczy tér)

Tartalom megosztása: