keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ennél több kell!

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ennél több kell!

2005 március 16 - szerda
Zalaegerszegi TE  –  Békéscsaba   1-1  (0-0)Zalaegerszeg, 2500 néző. NB-I. labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Bede. Asszisztensek: Vámos, Gaál.Góllövő: Sebők J. (82.) illetve Lázok (88.). Kiállítva Kaj (74.). Sárga lap: Kaj (32.), Brlázs (34.), Sebők V. (39.), Sebők J. (73.), Kaj (74.)

ZTE: Varga Z.- Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Gaál – Kaj, Balog Cs. (Ljubojevics 60.), Józsi, Koplárovics (Babati 89.)  – Sebők J., Andorka (Selei 69.),. Vezetőedző: Gellei Imre.
Békéscsaba: Simunic – Balog Zs., Brlázs, Udvari, Funk – Simon A. (Kulacsik 85.), Grujics, Pozsár (Lázok 67.), Vasziljevics – Bozsovics (Hoffmann 57.), Drobnjak. Vezetőedző: Dajka László.
 
Az első félidő talán leginkább említésre méltó eseménye az volt, hogy a nézők egy része szurkolásra buzdította az egy időre elnémuló Armadát… Ami azt is érzékeltette, hogy a játék messze nem elégítette ki az elvárásokat. Mind a hazaiak, mind a vendégek kevés maradandót alkottak. A szünet után valamelyest élénkült a játék, a ZTE játékosai többet futottak, ami helyzetekben is megmutatkozott. Ebben az időszakban Andorka egymaga is eldönthette volna a találkozó sorsát. A félidő derekán azonban ismét alábbhagyott a lendület, ellaposodott a játék. Csak Kaj második sárgája hozott némi izgalmakat. Mint ilyenkor gyakran lenni szokott, a létszámban megfogyatkozó csapat küzdött nagyobb akarással, aminek meg is lett az eredménye: a kevésszámú korszerű támadás egyikének a végén Sebők J. fejelt a hálóba. Már a hazai nézők majdnem elhitték, meglesz ez a meccs, amikor egy beívelés után Varga Z. enyhén vitatható körülmények között kiejtette kezéből a labdát és a Békéscsaba kiegyenlített.
Összegzésül csupán annyit: ennél sokkal több kell, ha azt akarjuk, hogy a jövőben ne tátongjanak üresen az egyébként nagyon szép egerszegi stadion lelátói.
 
Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője: – A mély talajú pályán jól küzdött a csapat, a kiállítás ellenére már győztesnek látszottunk. Ez a mérkőzés is tipikusan egygólós volt, de sajnos a mi egy gólunk mellett egyet kaptunk is.
Dajka László, a Békéscsaba vezetőedzője: – Ma is könnyen játszottunk, mert üres volt a zsebünk. A csapat ezúttal is bizonyította tartását. Amíg a játékosok maradnak, addig én is maradok Békéscsabán.
Sebők J., a ZTE gólszerzője: – Nagyon szomorú vagyok, mert 10 emberrel is megszereztük a vezetést, mégsem nyertünk. A vendégek vitatható körülmények között szerezték egyenlítő találatukat.
Koplárovics Béla, a ZTE játékosa: – Most is, Pécsen is gyengébben játszottunk. Higgyjék el szurkolóink, mi mindig nyerni akarunk, de sajnos egyelőre még nem vagyunk jó formában.

Tartalom megosztása: