keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ennyi volt bennünk

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ennyi volt bennünk

2005 október 15 - szombat
Kaposvár  –  ZTE    1-1  (0-0)Kaposvár, 2500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Vad II.. Asszisztensek: Székely, Vámos.Góllövő:  Zahorecz (51. 11-esbő), Radu Sabo (55.)Sárga lap: Bank (10.), Petrók (33.), Zsolnai (64.), László (75.)Kaposvár:   Balajcza – Mező, Zahorecz, Petrók, Pintér – Máté, Nagypál, Bank, Kovácsevics -Oláh, Zsolnai (Szakály 68.). Vezetőedző: Prukner László.ZTE:  Varga Z. – Kocsárdi, Bojovics, Csóka, László A. – Nagy L., Balog Cs, Kozmér, Radu Sabo (Djorovics 91.) – Szpaszoljevics (Szpalevics 60.), Montvai. Vezetőedző: Dajka László.

A számos sérült miatt meglehetősen szokatlan felállításban pályára lépő ZTE végülis elégedetten térhet(ett) haza, idegenből elhozni egy pontot nem is olyan rossz. Ennél sokkal több jót nehéz elmondani a mérkőzésről, bár a második félidőben legalább az akarással nem volt baj mindkét oldalon. Igazából egyik csapat sem érdemelt győzelmet, s lassan egyre inkább azt kell hinnünk, hogy Radu Sabo reaktiválása volt a csapat számára a legnagyobb erősítés a nyáron.
Vélemények:
Sebők Vilmos, a ZTE játékosa:  – Az eredmény a játék képe alapján igazságosnak mondható. Helyzetecskék mindkét oldalon adódtak, de a kapuk nem forogtak igazán veszélyben.
Csóka Zsolt, a ZTE játékosa:  – Az első félidőben a kaposváriak játszottak jobban. A szünet után egy tizenegyesből vezetést is szereztek, utána azonban bátrabban játszottunk, s Radu Sabo szép góljával egyenlítettünk. Ezzel együtt úgy érzem, hogy két pontot hagytunk Kaposváron.
Nagy Ferenc, a ZTE Rt. elnöke:  – A sok sérült miatt erősen tartalékos felállásban léptünk pályára. A mai meccsen csak ennyi volt bennünk, az 1-1 megfelelt a játék képének.

Tartalom megosztása: