keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Épül az új óvoda (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Épül az új óvoda (Videó)

2017 szeptember 01 - péntek
Épül az új óvoda Andráshidán. A munkálatok a tervezett ütemben haladnak. A szakemberek jelenleg burkolnak és a belső helyiségek kialakításával foglalkoznak.

Több, mint 130 éve épült Andráshidán az a létesítmény, ami kezdetben iskolaként, majd 1962-től önálló óvodaként működött. A többszöri állagmegóvási munkálatok ellenére rendkívül rossz állapotban van, így halaszthatatlanná vált egy új építése. Ezzel a 360 milliós beruházással 20 éves álom válik valóra – mondta Sümegi László, a térség önkormányzati képviselője, majd hozzátette:

Az intézmény dolgozói folyamatosan figyelemmel kísérik az építkezést. A napokban bejárták a leendő óvodát, megtekintették a csoportszobákat, a fejlesztő- és tornahelyiséget. Örömmel nyugtázták, hogy az óvoda és az iskola közötti kapcsolattartást egy fedett átjáró teszi kényelmesebbé. A részletekről Novák Piroska, az Andráshidai Tagóvoda vezetője tájékoztatott.

Ehhez hozzájárulnak majd azok a felajánlások, melyeket eddig az intézmény kapott. A vezetőség azt reméli, ezek tovább színesítik a pedagógiai munkát.

 V.D./K.M.

 

Tartalom megosztása: