keresés a weboldalon

Érdemes kiváltani az Egerszeg kártyát (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Érdemes kiváltani az Egerszeg kártyát (Videó)

2018 július 13 - péntek
Töretlen az Egerszeg kártya népszerűsége. Az idén 15 éves kezdeményezés a zalaegerszegi állandó lakosok számára biztosít kedvezményeket. Az elmúlt másfél évtizedben közel 39 ezer kártyát adtak ki.

Ottjártunkkor folyamatosan érkeztek az ügyfelek a Polgármesteri Hivatalba. Az adminisztráció gyorsítása miatt az előtérben két fiatal hölgy segített a formanyomtatvány kitöltésében. Ez előzetesen letölthető a zalaegerszeg.hu weboldalról, vagy a helyszínen igényelhető. Az ügyintézés csupán pár percet vesz igénybe. Bogdán Adrienn már évek óta kiváltotta és rendszeresen használja kártyáját.

A tapasztalatok azt mutatják, sokan a nyári hónapokban gondoskodnak a lejárt plasztikkártyáról. Jó hír, hogy már nemcsak 1, hanem 3 évig lehet érvényes a különböző kedvezményekre jogosító dokumentum, amiből jelenleg 20 ezer van forgalomban – mondta Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette.

A kártyatulajdonosok a kulturális- és sportbelépőket átlagosan 20, az AquaCity szolgáltatásait pedig 50 százalékkal olcsóbban vehetik igénybe. Népszerű továbbá szombatonként, amikor az autó szélvédőjére helyezve ingyenes parkolást biztosít. Fontos tudni, hogy az igazolvány előállításáért 1500, míg az érvényesítésért 500 forintot kell fizetni.

V.D./F.M.

Tartalom megosztása: