keresés a weboldalon

Eredményes szezonnal tervez a ZTC

Zalaegerszeg címer
Hírek

Eredményes szezonnal tervez a ZTC

2016 szeptember 09 - péntek
Az őszi tájfutó szezon felvezetéseként tartott sajtótájékoztatót a megyeszékhelyi Trió Zalaegerszegi Tájfutó Klub. Fehér Ferenc az egyesület elnöke köszöntőjében sikeresnek értékelte az elmúlt időszakot, hiszen a dunántúli klubok közül a ZTC eredményességben a második legsikeresebb lett. Számtalan Országos Bajnoki érem került az elmúlt idényben Zalaegerszegre.

A klub első embere kiemelte, hogy nem csak az utánpótlás nevelésben, hanem a rendezvényszervezésben is az élen jártak. Sikeresen szervezték meg a régió tájfutó versenyeit, egyesületi és diákolimpiai szinten is. Emellett a tájfutás napján, Zalaegerszegen és Nagykanizsán 2400 embert mozgattak meg egyedülállóként az országban. Céljaik a következő időszakra sem változtak minél több fiatalt megismertetni a tájfutással, a túrázással és az egészséges életmóddal. Az összejövetelen jelen volt Balaicz Zoltán polgármester is, aki az önkormányzat és a tájfutó klub remek kapcsolatáról beszélt.

A találkozó végén Simon Zoltán, a TRIÓ Egerszeg Kft. ügyvezetője és Fehér Ferenc elnök újabb egy éves támogatói szerződést kötött. A sikeres együttműködés immár negyedik éve tart a felek között. Fehér Ferenc elárulta, hogy a klub 25 éves születésnapja alkalmából kétnapos rendezvényt terveznek majd 2017. január elején.

Jóna István

 

Tartalom megosztása: