keresés a weboldalon

Eredményes tanulókat jutalmaztak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Eredményes tanulókat jutalmaztak (Videó)

2011 június 17 - péntek
Az ország valamennyi általános és középiskolájában véget ért a tanítás, és megkezdődött a nagybetűs VAKÁCIÓ. Mintegy búcsúzásként ünnepségre hívta a város vezetése a tanév során legjobban teljesített kisiskolásokat. Eredményes tanulmányi, illetve sikeres sportteljesítményéért 23 zalaegerszegi általános iskolás vehetett át kitüntetést a Városházán.

Ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Balaicz Zoltán alpolgármester Zalaegerszeg legkiválóbb általános iskolásait. Öt intézmény, az Eötvös, az Ady és a Békeligeti Általános Iskola, az Öveges ÁMK, valamint a Zrínyi gimnázium tanulói közül vehették át 23-an a város elismerését.

Mint Szeli Gábortól, az önkormányzat általános iskolai szakreferensétől megtudtuk: a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által meghirdetett és szakmailag támogatott országos versenyeken, valamint sportversenyeken 1., 2., illetve 3. helyezést elért diákokat jutalmazták.

Valamennyi jó tanuló, jó sportoló kisdiák oklevelet és 4000 forint értékű könyvutalványt kapott az önkormányzattól. A felkészítő tanárok munkáját ugyancsak egy könyvvel ismerte el a város.

F.M./T.S.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: