keresés a weboldalon

Értékadó Lélekhangok

Zalaegerszeg címer
Hírek

Értékadó Lélekhangok

2024 március 20 - szerda
Új sorozat kezdődött a Deák könyvtárban. Az „Értékadó Lélekhangok”-ban a város meghatározó személyiségeit látják vendégül. Szakál Eszter könyvtáros elsőként Balaicz Zoltán polgármestert kérdezte pályájáról, a könyvekhez és az olvasáshoz való viszonyáról.

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárnak fontos a megújulás, az innovatív, változatos programok biztosítása. Ezért mindig frissül a kínálat. Ezúttal egy olvasást népszerűsítő rendezvénnyel.

Balaicz Zoltán örömmel fogadta a meghívást. Mint mondta, ritkán nyílik alkalom hasonló pódiumbeszélgetésre, ahol kiderülhet, hogy a polgármester is ember – fogalmazott viccesen.

A beszélgetés során pályájának állomásai mellett szóba kerültek az olvasáshoz kötődő, ám az életviteléről árulkodó kérdések is. Például, hogy mikor jut ideje olvasni, mely területek érdeklik, hogyan tölti a szabadidejét, vagy milyen, elsősorban a fiatalokat érintő veszélyeket lát a felgyorsult életvitel következményeként. A rendezvény végén a vendéget személyreszóló ajándékkal lepték meg a szervezők, akik legközelebb egy hónap múlva várják hasonló programmal a közönséget.

Sz.É./G.Zs.


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: