keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Értékelt az MSZP városi szervezete

Zalaegerszeg címer
Hírek

Értékelt az MSZP városi szervezete

2004 december 29 - szerda
Választások és változások éve volt 2004, valamint a tisztújításoké. Az új vezetőségeknek kell már előkészíteni a 2006-os választásokat is – fogalmazott évértékelő sajtótájékoztatóján Kiss Ferenc, a párt helyi szervzetének újraválasztott elnöke.

Hangsúlyozta: a szocialisták nyitott, érthető, befogadó pártot szeretnének. Legfontosabb értéknek tartják a szolidaritást, támogatják a bérből és fizetésből élőket, a vállalkozókat és vállalkozásokat is. Mint fogalmazott, a baloldal nem arrogáns, nem megosztó, nem gyűjt petíciós aláírásokat. Mint fogalmazott, 2005 elsődleges feladata a választásokra való felkészülés. Azt szeretnék, ha Zalaegerszegnek szocialista országgyűlési képviselője, polgármestere és többségi frakciója lenne a 2006-os önkormányzati választások után.  Céljuk továbbá, hogy jó együttműködést alakítsanak ki a politikai élet szereplőivel és tovább növeljék az MSZP támogatottságát.
Major Gábor a városi elnökség tagja szerint eredményes évet zárt az egerszegi alapszervezet. A városi elnökség tagjai kicserélődtek, az átlagéletkor 40 év alatt van. Elmondta, a párt támogatottsága nőtt a fiatalok és az értelmiségiek körében és csökkent az MSZP lemaradása is a Fidesz mögött. A helyi szocialisták célja, megfordítani a tendenciát és baloldali városvezetést adni 2006 után.

Tartalom megosztása: