keresés a weboldalon

Értékes andráshidai győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Értékes andráshidai győzelem

2016 szeptember 15 - csütörtök
A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a Tarr Andráshida csapata a forduló előtt még veretlen Csorna együttesét fogadta.

A vendégek már az első percben óriási ziccert hibáztak. A hazaiak lassan vették fel a játék ritmusát, de az látszott, hogy Dobos Sándor határozottabb védekezést és lapos, sokpasszos játékot kérte a játékosaitól. A 16. percben Szegleti ugratta ki jó ütemben Horváth Dánielt, aki remekül lőtte el a játékszert a kimozduló vendég kapus mellett. A Csorna próbált egyenlíteni, de a hazaiak remekül védekeztek. A 37. percben előbb Tóth László szerzett remek gólt, majd két perccel később a védősorból felfutó Balla Ádám növelte háromgólosra a hidai előnyt.

A második félidőben Hannich Péter csapata mindent elkövetett a szépítésért, de a védelem mellett a kapuban Horváth Mártonon sem tudtak kifognia vendégtámadók. A hazaiak taktikusan játszottak és megérdemelten vették el a Csona veretlenségét. Dobos Sándor együttese a hatodik fordulóban, szeptember 17-én a Tatabánya csapatához látogat, majd szeptember 21-én szerdán a Magyar Kupa első fordulójában a Balmazújvárost fogadják 15 órától.

-i-

 

Tartalom megosztása: