keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Értékes egy pont

Zalaegerszeg címer
Hírek

Értékes egy pont

2010 április 17 - szombat
Szigetszentmiklós – ZTE II. 2-2 (1-1) NB II-es labdarúgó mérkőzés. Szigetszentmiklós, 400 néző. Jv.: Barna. Gólszerzők: Csepregi (42. p.), Tóth M. (11-esből, 70. p.), illetve Wittman (38., 82. p.).

ZTE II.: Pogacsics – Turcsik (Keszei 77. p.), Péter, Todorovics, Kocsis – Polareczki, Dóczi, Szalai (Hock 82. p.), Schultz, Petneházi – Wittman. Vezetőedző: Bán István.

Az első félidőben tíz percet leszámítva végig egyenrangú ellenfele volt a ZTE a rutinos hazai csapatnak. Sőt, egy szép akció végén az egerszegiek megszerezték a vezetést. Nem sokkal ezután azonban egy védelmi hibát követően egyenlítettek a hazaiak. Szünet után is kiegyenlített játék folyt a pályán. Egy jogos büntetőből megszerezték a vezetést a vendéglátók, a hajrában azonban megérdemelten egyenlített a ZTE.

Vélemények

Bán István, a ZTE II vezetőedzője: – A játék képe alapján rá szolgáltunk az egy pontra. A jövőben, ha ilyen mérkőzéseket meg akarjuk nyerni, ilyen hibákat nem szabat elkövetnünk.

Wittman Ádám, a ZTE játékosa: – Helyzeteink alapján akár nyerhettünk volna is. Igaz, a szigetszentmiklósiaknak is volt lehetőségük. Az összkép alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: