keresés a weboldalon

Eső mosta fesztivál

Zalaegerszeg címer
Hírek

Eső mosta fesztivál

2008 június 09 - hétfő
A kedvezőtlen időjárás miatt a vártnál jóval kevesebb érdeklődőt vonzott a második alkalommal megrendezett Landor-Feszt. Pedig a háromnapos program sokféle kikapcsolódást kínált. A legnépszerűbbnek a futball EB előestéjén rendezett éjszakába nyúló kispályás foci fesztivál bizonyult. Minden korosztályból neveztek a csapatok, a Panácz Antal által szervezett mérkőzésekre.

A díjkiosztáson oklevelekben és a legjobbak, azaz a Landorhegyi Királyok (gyermek), a Lanodrhegyi LSC (női) és a Kistücsök (férfi) kupában részesültek. A díjakat Panácz Antal és Makovecz Tamás, a körzet képviselői adták át.

A legnépszerűbbnek a futball EB előestéjén rendezett éjszakába nyúló kispályás foci bizonyult. Minden korosztályból neveztek a csapatok, a Panácz Antal által szervezett mérkőzésekre. A díjkiosztáson oklevelekben és a legjobbak, azaz a Landorhegyi Királyok (gyermek), a Lanodrhegyi LSC (női) és a Kistücsök (férfi) kupában részesültek.

A díjakat Panácz Antal és Makovecz Tamás, a körzet képviselői adták át. Minden korosztályból neveztek a csapatok, a Panácz Antal által szervezett mérkőzésekre. A díjkiosztáson oklevelekben és a legjobbak, azaz a Landorhegyi Királyok (gyermek), a Lanodrhegyi LSC (női) és a Kistücsök (férfi) kupában részesültek. A díjakat Panácz Antal és Makovecz Tamás, a körzet képviselői adták át.

A kultúrblokk felelőse, Molnár Árpád a városrész óvodásait, általános és középiskolásait, valamint művészeti iskolás diákokat és a környékhez kötődő egyéb amatőr csoportokat konferálhatott a közönségnek. Kaktusz kiállítás, játszóház és veteránautó bemutató és bál is várta még az érdeklődőket. (Zala-Lap Kft., B. K.)

Tartalom megosztása: