keresés a weboldalon

Évadzárót tartottak a Hevesi Sándor Színházban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évadzárót tartottak a Hevesi Sándor Színházban

2024 június 17 - hétfő

Sikeres évadot zárt a Hevesi Sándor Színház. A 2023/24-es szezonban több, mint 260 előadással fogadták a nézőket. A hagyományokhoz híven ezúttal is elismerték a kiemelkedő munkát végzők teljesítményét.

A színházat látogatók száma a pandémia előtti adatokat idézi. Több mint 73 ezren vettek részt a nagyszínpadi előadásokon. A közönség az eddigi évekhez hasonlóan, most is színes műsorkínálatot láthatott.

Idén az Indul a bakterház című falusi bohózat nyerte el leginkább a közönség tetszését. A darabban a színház igazgatója, Besenczi Árpád, Jászai-díjas színművész, kisfiával közösen szerepelt.

A művészek már az új bemutatókkal készülnek, így nosztalgiával gondolnak vissza az elmúlt év eredményes szakmai kihívásaira.

Az új évad műsortervét úgy állították össze, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző előadást. A társulat legfőbb célja a műfaji sokszínűség megtartása. Ennek keretében ősszel a nézők – egyebek mellett – Shakespeare Rómeó és Júlia című tragédiáját, a Nyolc nő című bűnügyi komédiát és az igaz történetre alapuló Életrevalókat is megtekinthetik.

K.A./Sz.L.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: