keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Évértékelő sajtóreggelit tartott a Göcsej SK

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évértékelő sajtóreggelit tartott a Göcsej SK

2016 június 29 - szerda
Sajtóreggelire várta a média képviselőit a klub vezetése. A belga étteremben tartott sajtótájékoztatón értékelték az elmúlt időszakot és az időközben bekövetkezett szerkezeti változásokról is információt kaphattak a résztvevők.

-Sikeres évet zárt a klub, amelyet éppen négy éve álmodtunk meg – kezdte mondandóját Friss Szabolcs a Göcsej SK elnöke.

Az elnök beszélt a klub szerkezeti átalakításáról, melynek első lépéseként Rózsa Árpádot és Major Gábor alelnöknek jelölte ki a közgyűlés. Az eddigi alelnöki posztot betöltő, a klub alapítói közé tartózó Varga Tamás a megnövekedett munkája miatt adta át a stafétabotot kollégáinak.

A rövid felvezetés után Bagó Gábor a férfi futsal csapat edzője értékelte a csapat első NB I-es szezonját:

-Teljesen új világba csöppentünk ősszel és az elején jöttek is az eredmények. Aztán visszaesett a teljesítményünk, de meg kell jegyeznem az elmúlt évek legerősebb bajnoksága volt az elmúlt szezon. A fiúk küzdöttek és kiharcolták az első osztályú tagságot.

Bagó Gábor elmondta továbbá, hogy a jövőben is arra törekednek, hogy a megye tehetséges fiataljaiból állítsák össze a keretet. Ha eredményesek akarnak lenni, ahhoz viszont elengedhetetlen igazolni játékosokat máshonnan is. A sajtóeseményen jelen volt a női futsal csapat legeredményesebb játékosa Orbán Szandra, aki 32 góljával az NB II gólkirálya lett. A hölgyek két évvel ezelőtt kezdték meg a munkát és a Skorpió SE ellen sikeresen megvívott osztályozót követően jutottak az első osztályba. Orbán Szandra kérdésre elmondta, erősítés mindenképpen kell, mivel egy nagyon nehéz szezon vár majd a lányokra.

Friss Szabolcs a kézilabda szakosztállyal folytatta, ahol Pass Edinát bízták meg a szakág vezetésével, aki már 18 éve űzi ezt a sportágat és nagy tapasztalattal rendelkezik. A kézilabdások után a tekések következtek, ahol Dr. Orsós Ferenc teke szakosztályvezető ismertette a városi bajnokságban szereplő női és férfi csapat eredményeit. Kiemelte, hogy minden mérkőzésen jelen voltak és tisztességgel helytálltak. Terveik között szerepel, hogy minél több fiatalt szeretnének megismertetni a megye egyik legnépszerűbb tömegsportjával.

Zárás képpen Rózsa Árpád a kosárlabda szakosztály terveiről tájékoztatta a jelenlévőket. Szeretnék továbbfűzni a ZTE KK-val kötött együttműködésüket és egy szakemberre bízni a szakosztály irányítását.

A beszélgetés végén remek hangulatú reggelivel zárult a találkozó, annak reményében, hogy hamarosan már a szezonkezdetről beszélgethetnek hasonló körben.

-i-

Tartalom megosztása: