keresés a weboldalon

Évértékelő (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évértékelő (Videó)

2016 június 14 - kedd
Évértékelő ünnepséget tartottak a Munkácsy Mihály Szakközép- és Szakiskolában. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő tanulmányi eredményt elért diákokat. Emellett bejelentették: egyedülálló tudományos labor épül az intézményben.

Tizennégy diák kimagasló tanulmányi eredményével az iskola jó hírnevét öregbítette. Köztük a szakma sztárja nevű országos verseny első helyezettje, Kovács László János.

Átadták az intézmény legmagasabb elismerését, a Munkácsy Emlékérmet is, amelyet ezúttal Balaicz Zoltán kapott. Mint elhangzott, a polgármester több mint másfél évtizede támogatja a műszaki képzést Zalaegerszegen.

Az évértékelőt hagyományteremtő szándékkal tartották. Az iskola vezetése ugyanis fontosnak tartja a fiatalok elismerését- mondta Vargáné Bérczes Bernadett, a Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskola igazgatója.

A rendezvényen bejelentették: olyan tudományos labort létesítenek az iskolában, amely egyedülálló a Nyugat-Dunántúlon. A fejlesztéshez a város 1 millió forintot, a Flextronics pedig 15 számítógépet biztosít.

M.Zs./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: