keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Évet értékelt az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évet értékelt az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. (Videó)

2012 január 11 - szerda
Biztos alapot teremtettünk tavaly ahhoz, hogy idén fellendüljön Zalaegerszegen a turizmus – mondta Kugler László az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője. 2011 induló év volt a vállalat életében a tekintetben, hogy először foglalkozott a cég a város turizmusának egészével.

Komoly átalakuláson mentek keresztül a cég által működtetett létesítmények tavaly – mondta Kugler László. Az ügyvezető hangsúlyozta, a sportcsarnok minden idők legjobb gazdálkodási eredményét hozta. Ez biztos hátteret adott a többi terület átszervezésének. A 2011-es év – a kedvezőtlen időjárása ellenére is – fordulópont volt az élmény és csúszdapark életében, hiszen 13 százalékkal nőtt a forgalom. Ebben jelentős szerepet játszott a szolgáltatások bővítése és a belépődíjak csökkenése. Ezt az árpolitikát alkalmazzák a fedett uszoda esetében is, aminek már látszik az eredménye. Összegezve az ügyvezető azt mondta, nem csak az AquaCity-nél volt a cápa éve a tavalyi, hanem a vállalatéban is.

2012-ről szólva az ügyvezető elmondta, az már biztos, hogy a kutya éve lesz. Szeptemberben ugyanis, munkakutya világbajnokságnak ad otthont Zalaegerszeg. 40 országból érkeznek majd csapatok a megmérettetésre. A rendezvénytől az ügyvezető azt várja, hogy nem csak a zalaegerszegi, de a környék szállodái is megtelnek látogatókkal.

S.Z./T.S.

Tartalom megosztása: