keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Évet értékeltek a városvezetők (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évet értékeltek a városvezetők (Videó)

2011 október 10 - hétfő
Erős, gyarapodó várost építünk – hangsúlyozta Gyutai Csaba Zalaegerszeg polgármestere. Egy éve van új városvezetés és az elmúlt időszak eredményeit ismertették pénteken az újságírókkal.

Az évértékelőn elhangzott, egy élhetőbb város kialakításán dolgoztak és dolgoznak a városvezetők most is. Ennek fontos része, hogy több a virág és gondozottabbak az utcák, a közterek a megyeszékhelyen. Az elmúlt egy év során a gazdaságban is megfigyelhető a növekedés- fogalmazott Gyutai Csaba polgármester.

A legnagyobb önkormányzati cég a Zalavíz Zrt. kiemelkedő sikereket ért el az elmúlt időszakban. A szennyvíztelepen történt fejlesztés része az ÖKO város programnak is- tudtuk meg Doszpoth Attila alpolgármestertől.

Az ÖKO város program része, az a biomassza erőmű építése, ami több intézményt is ellátna a landorhegyi városrészben. Az értékelőn Balaicz Zoltán alpolgármester a nevelési-oktatási intézményekben történt jelentős fejlesztésekről beszélt.

A közeljövőben tovább folytatódnak az intézmény felújítások. A tervekről szólva a polgármester elmondta még, elkezdődik a belvárosi rekonstrukció következő üteme, valamint az idegenforgalom fellendítése érdekében fejlesztik a gébárti szabadidőközpontot is.

S.Z/E.K.

Tartalom megosztása: