keresés a weboldalon

Évindító pályázati konferencia (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évindító pályázati konferencia (Videó)

2016 január 27 - szerda
Önkormányzati képviselőknek, valamint kis- és középvállalkozóknak tartottak szerdán előadást az idei év pályázati lehetőségeiről. A tanácsadók elsősorban a változásokra hívták fel a figyelmet és segítséget nyújtottak a kiírások értelmezésében is.

A pályázati konferencián többek között a GINOP, a TOP és a Vidékfejlesztési programokról tájékoztatták a résztvevőket. Felhívták a figyelmet egyebek mellett a több ország együttműködését támogató lehetőségekre is. Ezek elsősorban az állami, önkormányzati és non-profit társaságoknak, valamint egyesületeknek nyújtanak támogatást.

– Nagyon tág témakörben lehet pályázni és rendkívül magas a támogatási intenzitás – hangsúlyozta Simon Tamás, a GoodWill Consulting Kft. osztályvezetője.

Balaicz Zoltán polgármester a helyi kedvezményekre hívta fel a kis- és középvállalkozók figyelmét. Zalaegerszegen egyedülálló kamattámogatás és önkormányzati fejlesztési iroda segíti a vállalkozókat.

A szakmai előadásokon elhangzott az is: a pályázatokban idén komoly szerepet játszik az innováció és a megújuló energiaforrásosok alkalmazása.

DZsu/B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: