keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ez bravúr volt!

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ez bravúr volt!

2005 április 15 - péntek
ZTE  –  Szolnok    92-80(20-27, 29-15, 19-22, 24-16)Zalaegerszeg, 700 néző. NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Jv.: Benczúr, Papp.ZTE:  Cseszlai (16/9), Kámán (16/6), Hoffmann (11/3), Csaplár Nagy E. (20), Fullowe (21/3).Csere: Keresztes (8), Kováts. Vezetőedző: Kis Attila.

A mérkőzés 1 perces gyászszünettel kezdődött, a játékosok és a nézők a nemrég elhunyt dr. Tóth Sándorra, a csapat egykori orvosára emlékeztek.
A találkozót mindkét csapat nagy elánnal kezdte, előbb a ZTE vezetett pár ponttal, majd a szolnokiak a hazaiak védekezésbeli hibáit követően dobott gyors kosarakkal felzárkóztak. A második negyedben nagyon feljavult a ZTE játéka, főleg az irányító és a bedobók jeleskedtek a pontgyártásban. A szolnokiak edzője többször is időt kért, mindhiába, ekkor az egerszegiek mind védekezésben, mind támadásban kiválót nyujtottak.

A nagy szünetet követően -némi  bírói segédlettel – feljöttek a vendégek. A ZTE hullámvölgybe került, s a vendégek 69-69 befogták a hazaiakat. Ekkor azonban Kis Attila kért időt, és sikerült felráznia a hazaiakat. A ZTE ismét jó játékkal elhúzott, s az utolsó percekben már örömkosárlabdát mutatott be.
A hazaiak hosszú idő után vittek véghez barvúrt, hiszen ez utoljára még a pontvadászat elején sikerült a Kecskemét ellen.

Tartalom megosztása: