keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ez több, mint szép volt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ez több, mint szép volt

2006 augusztus 18 - péntek
Diósgyőr  –  ZTE    1-4 (1-2)Miskolc, 5000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Sápi. Asszisztensek: Kelemen, Fehér.Góllövők: Ferenczi (2., 81.), Nagy L. (31., 55.) ill. Csóka (26., öngól). Sárga lap: Mogyorósi (20.), Molnár Balázs (37.), Rubint (54.), Simonfalvi (92.).Diósgyőr: Szalma – Mogyorósi, Elek, Rubint, Farkas V. – Sipeki, Vitelki (Szögedi, 59.), Katona, Binder (Lipusz, 59.) – Simon A. (Stanic, 75.), Faggyas. Vezetőedző: Csank János.ZTE: Varga – Kocsárdi, Botis, Csóka, Máté – Molnár B (Lendvai, 86.), Nagy L.,Tóth Z. (Simonfalvi, 78.) Józsi – Ferenczi, Sebők J. (Kottán, 78.). Vezetőedző: Simon Antal.

De jó leírni…. A ZTE harmadik mérkőzésén is nyerni tudott, mégpedig az eddig szintén veretlen Diósgyőr otthonában. Ráadásul úgy, hogy végig az történt a pályán, amit a zalai együttes akart. Volt elképzelés a játékukban, s szép gólokat is szereztek. Szinte álomszerű volt ez az este, remélhetően nem fogunk hamarosan felébredni…

Vélemények:
Simon Antal, a ZTE vezetőedzője: – A mérkőzés elején belementünk a gyors játékba, ami nem igazán fekszik nekünk. Később lehiggadtunk és úgy érzem, hogy magabiztos győzelmet arattunk.
Csank János, a Diósgyőr vezetőedzője:  – Jobb csapattól kaptunk ki. A ZTE főleg a középpályán játszott át  könnyen bennünket.
Nagy Lajos, a ZTE két gólt szerzett játékosa: – Eseményekben és gólokban gazdag találkozót játszottunk, jobbak voltunk. Utóljára két gólt Debrecenben rúgtam, fejjel pedig talán még a Fehérvár játékosaként találtam hálóba, éppen a ZTE ellen.
Molnár Balázs, a ZTE játékosa: – A válogatott mérkőzés után sem éreztem fáradtnak magam. Jól játszottunk, győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. (Zala-Lap Kft.)

Tartalom megosztása: