keresés a weboldalon

Február 5-én kezdődik a Fánky Fesztivál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Február 5-én kezdődik a Fánky Fesztivál (Videó)

2016 január 28 - csütörtök
Fánky hangulat várja a város lakóit. A farsang jegyében a hagyományos programok mellett zenével és fánkkal készülnek a város legújabb fesztiváljára a szervezők. A február 5-én kezdődő programsorozatról sajtótájékoztatón számoltak be a média képviselőinek.

A hagyományosnak számító farsangi felvonulás idén kiegészül a Fánky Fesztivállal. A rendezvény elnevezése is arra utal, hogy a farsangi hagyományok ápolása mellett idén funky zene szórakoztatja majd a közönséget. A programok a Dísz téren várják az érdeklődőket – mondta Balaicz Zoltán polgármester.


A rendezvényen jótékonysági fánkvásár is lesz. Az édességet elsősorban civil szervezetek sütik. A bevételt a Nagycsaládosok Zalaegerszegi Egyesülete kapja – hangsúlyozta Tompa Gábor, a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. ügyvezetője.


A farsangi felvonulás február 9-én lesz, ami a Dísz tértől indul és az Art mozinál ér véget. A rendezvényt a Nagycsaládosok Zalaegerszegi Egyesülete szervezi. Az eseményen évről évre egyre többen vesznek részt. Idén is több száz jelmezben érkezőt várunk – tájékoztatott Ruisz Cecília, a Nagycsaládosok Zalaegerszegi Egyesületének elnöke.


A programsorozat farsangi jelmezversennyel és tombolával zárul.

DZsu/B.P.

Tartalom megosztása: