keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Fegyelmezett, taktikus játékkal

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fegyelmezett, taktikus játékkal

2010 április 01 - csütörtök
Paks – ZTE 1-2 (0-1) NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Paks, 1000 néző. Játékvezető: Fábián. Asszisztensek: Ortó, Pápai. Gólszerzők: Nagy I. (91.), ill. Sluka (39.), Illés (78.). Sárga lap: Tököli (71.), Böde (92.) ill. Sluka (52.). Piros lap: Kiss T. (75.).

Paks: Kovács A. – Horváth L., Gévay, Éger, Nikolov – Bartha (Lisztes, 58.), Böde, Fiola (Nagy, 66.), Vayer – Tököli, Kiss T. Vezetőedző: Gellei Imre.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Bogunovics, Panikvar – Kamber, Illés, Máté, Sluka (Szalai, 83.) – Magasföldi (Schultz, 72.), Rajcomar. (Balázs, 66.). Vezetőedző: Csank János.

 Most nem olyan látványos játékkal nyertünk, mint a Debrecen ellen. De nyertünk, s ez azt jelenti, hogy a Győrt megelőzve a 3. helyre ugrottunk fel. Nagyon úgy néz ki, hogy elkaptuk ezt a bizonyos fonalat. A mérkőzés során egy pillanatig sem éreztük úgy, hogy a ZTE vesztesen hagyhatja el a játékteret. Nem akadt kimagasló egyéni teljesítmény a mezőnyben, csapatként voltunk jobbak. Igaz ez akkor is, ha az utolsó két percben védelmünk kissé elaludt.

Vélemények

Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője: – Fegyelmezett játékkal megérdemelten nyertünk egy nagyon nehéz mérkőzésen.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: – Fegyelmezett, taktikus játékkal értékes három pontot szeretünk. Egy olyan csapat otthonában nyertünk, amelynek hazai eredményei tiszteletet parancsolóak.

Illés Gyula, a ZTE játékosa: – Újabb gólt rúgtam, újabb siker, menetelünk, remélem hosszú ideig, A Vidit is jó lenne legyőzni.

Vlaszák Géza, a ZTE kapusa: – Nagyon értékes győzelmet arattunk, szép gólokat rúgtunk. Örülök, hogy jó védéseimmel hozzájárulhattam a csapat győzelméhez.

(Zala-Lap)

Tartalom megosztása: