keresés a weboldalon

Fejlesztés a Jégcsarnokban (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fejlesztés a Jégcsarnokban (Videó)

2016 március 03 - csütörtök
Elkészült az első TAO tárgyi eszköz beruházása a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítványnak a Zalaegerszegi Jégcsarnokban. A fejlesztés során a létesítmény büféjéből edzőtermet alakítottak ki. A hivatalos átadót szerdán tartották.

Közel 10 millió forintból valósult meg a Jégcsarnokban az egykori büfé felújítása. A helyiség a jövőben korszerű edzőteremként funkcionál tovább. A kialakításhoz szükséges összeg nagyobb részét TAO-s pályázat útján nyerte a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány, míg 30 %-ot önmaga tett hozzá – nyilatkozta Hunyadi Bianka, az alapítvány kuratóriumi tagja.

Az új edzőtermet a nagyközönség egyelőre nem veheti igénybe, ez csak a sportolók igényeit hivatott kielégíteni. A Zalai Titánok jégkorong csapata – Csata Csaba vezetőedző irányításával- már a hivatalos avatás előtt letesztelte a gépeket.

A Zalaegerszegi Jégcsarnok nem önkormányzati fenntartású intézmény. Ennek ellenére a város szívén viseli a sorsát, és a lehetőségeihez mérten a jövőben is támogatja majd a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány – mondta Balaicz Zoltán polgármester.

Az új edzőterem átadása csak egy abból a három projektből, amelyet az idén valósítanak meg a Jégcsarnok környékén. Május végén két új öltözőépületet adnak át, majd ősszel további korszerűsítéseket terveznek az öltözőkben az alapítvány vezetői.

Gy.M./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: