keresés a weboldalon

Fejlesztés a Keresztury VMK-ban (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fejlesztés a Keresztury VMK-ban (Videó)

2016 január 28 - csütörtök
Modern oktatási tereket alakítottak ki a közelmúltban a Keresztury VMK-ban. A fejlesztés a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program mintegy 40 millió forintos támogatásával valósult meg. A részletekről csütörtökön számoltak be a sajtó képviselőinek.

Három új, korábban nem létező profillal egészült ki a művelődési központ szolgáltatása. A beruházásnak köszönhetően táncházat, művészetoktatásra alkalmas galériát és tankonyhát alakítottak ki. Emellett megoldották a termek akadálymentesítését is. Az intézmény ezzel a fejlesztéssel kívánja teljesebbé tenni oktatási és képzési szerepét – fogalmazott Flaisz Gergő, a Keresztury Dezső VMK igazgatója.

Az önkormányzatnak fontos, hogy minél több – a mostanihoz hasonló – sikeres pályázat valósuljon meg a városban. Ehhez igyekszünk minden segítséget megadni – hangsúlyozta Balaicz Zoltán polgármester.

A központ a projektben négy zalaegerszegi oktatási intézménnyel kötött partneri szerződést. Köztük a Zrínyi Gimnáziummal és a Báthory Szakképző Iskolával.

K.Zs./B.P.

Tartalom megosztása: