keresés a weboldalon

Fejlesztés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fejlesztés (Videó)

2018 január 26 - péntek
Több száz millió forint értékű fejlesztést jelentettek be a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban. Az egészségügyi intézmény a betegellátás javítására nyert európai uniós támogatást. A sajtótájékoztatón a projekt részletein kívül kiderült az is, hogy Halász Gabriella tovább folytathatja főigazgatói tevékenységét.

A kormány januárra hozta előre az ágazatban tervezett következő béremelést – emlékeztetett Vigh László. Szerinte a döntés nagyban segíti a szakdolgozók helyben maradását.

Vigh László – a térség országgyűlési képviselője:

A zalaegerszegi kórház az utóbbi években stabil gazdálkodást mutatott. Az eredményeket a kabinet sem hagyta figyelmen kívül.

dr. Sifter Rózsa – Zala Megye kormánymegbízottja:

Bár az önkormányzat soha nem töltött be működtetői szerepet a létesítményben, mégis fontosnak érzi annak támogatását. Jó hír, hogy pályázati úton a napokban mintegy félmilliárd forint értékű forrást sikerült szerezni.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Az eseményen a város és a megye elöljárói gratuláltak Halász Gabriella – immár hivatalos – főigazgatói kinevezéséhez. Az eddig megbízotti státuszban dolgozó vezető irányításával az intézmény az elmúlt évben sikeresen dolgozta le adósságait. A kórházi várólista csökkenése, illetve komoly beruházások elindítása is az ő nevéhez fűződik. A legújabb fejlesztésről szólva elmondta: céljuk, hogy megfelelő körülményeket biztosítsanak az itt dolgozóknak, a betegeknek és azok hozzátartozóinak.

dr. Halász Gabriella – főigazgató, Zala Megyei Szent Rafael Kórház:

A régi-új főigazgatót a térség országgyűlési képviselője egy tortával köszöntötte, s egyben sok sikert kívánt a következő öt év munkájához.

K.Zs./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: