keresés a weboldalon

Fejlesztések a ZTV-ben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fejlesztések a ZTV-ben (Videó)

2020 június 02 - kedd
Megújult a Zalaegerszegi Televízió eszközparkja. Az idén 35 éves születésnapját ünneplő szerkesztőség pályázati forrásból valósította meg a beruházást. Ennek köszönhetően modernebbé vált a rendszertechnika, illetve a műsorok arculata is megváltozott.

Pénteken köszönt be utoljára a korábbi híradós díszletben Kósi Zsolt. Mára teljesen kicserélődött a műsorok háttere. Az újdonságokat illetve a pályázati forrásból megvásárolt eszközöket sajtótájékoztatón mutatták be az újságíróknak. Mint elhangzott, ezúttal az 1985-ben alakult Televízió eddigi legnagyobb fejlesztését sikerült megvalósítani.

Frauenhoffer Márta, ügyvezető, Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft.:

Az eredetileg a születésnapra, április elsejére tervezett ünnepségen részt vett Balaicz Zoltán. A polgármester egyebek mellett arról beszélt: a korszak bővelkedett történelmi jelentőségű eseményekben, melyekről a Zalaegerszegi Televízió mindenkor hitelesen tájékoztatott.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A műszaki beruházás részleteiről Miklós András számolt be. A stúdióvezető kiemelte: növelték a forgatókapacitást és bővítették az utómunkákhoz szükséges rendszert. Gondoskodtak az adáslebonyolítás minőségégének javításáról is.

Miklós András, stúdióvezető, Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft.:

A Híradó, illetve az Egerszegi Esték arculata 2 millió forintból szépült meg. A közeljövő tervei között a fénytechnika modernizálása is szerepel.

Sz.É./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: