keresés a weboldalon

Fejlesztések (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fejlesztések (Videó)

2017 május 10 - szerda
Zalaegerszegen rendezik az ATP világranglista pontokat is adó ITF férfi tenisz tornát. Ennek okán sajtótájékoztatón számoltak be a további versenyekről és a ZTE Tenisz Klub jövőbeni fejlesztéseiről.

Magas színvonal, profizmus és az utánpótlás kiemelt támogatása. Ezeket a célokat fogalmazta meg Papp Zoltán a tenisz klub elnöke. Mint mondta, a közeljövőben még több versenykiírással szeretnék motiválni a klub jelenlegi és jövőbeni teniszezőit.

Az iskolások közül több mint 40 fiatal, – akár már ősszel- a klub gárdáját erősítheti. Az utánpótlás nevelést és a klub fejlesztését az önkormányzat is felkarolta. A város az eddigi 2,5 millió forintos támogatását, idén 4 millióra emelte. Ezzel hozzájárulnak a hárompályás nemzetközi szintű, fedett tenisz- csarnok létrehozásához is.

Balaicz Zoltán polgármester hozzátette: Zalaegerszeg, mint a nemzet sportvárosa kiemelten fontosnak tartja a helyi sportegyesületek támogatását. Szerinte az elmúlt másfél évben folytatott profi elnökségi munka jó alapot biztosít a gyors fejlődéshez.

Gy.A./K.M.

Tartalom megosztása: