keresés a weboldalon

Új gyalogátkelőhely és autóbuszváró a FLEX B telephely környezetében

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új gyalogátkelőhely és autóbuszváró a FLEX B telephely környezetében

2024 február 09 - péntek
Új gyalogátkelőhelyet és autóbuszvárókat adtak át a Flex B telephelyénél a Posta úton. A beruházás révén könnyebbé és biztonságosabbá vált a dolgozók bejutása a céghez. A fejlesztés az önkormányzat segítségével valósult meg.

Korábban az üzem bejáratával szemben volt a buszmegálló, ám nem volt kijelölt gyalogátkelőhely. Emiatt a tömegközlekedéssel munkába járók csak a forgalmas, többsávos úton keresztül közelíthették meg munkahelyüket.  A mostani fejlesztésért Péter Ágota, a Flex alelnöke mondott köszönetet, aki kiemelte: az önkormányzattal való közel 30 éves együttműködésük országos szinten is példaértékű. Gecse Péter alpolgármester, a déli városrészek önkormányzati képviselője azt hangsúlyozta, hogy az itt dolgozók biztonsága a város érdeke is.

A gyalogátkelőhely, valamint a két új buszöböl és buszváró 25 millió forintba került. Ez az összeg fedezte a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő, korszerű átalakítást.

A zebrán átkelők biztonságát sárga villogók is védik. A városvezetés arra kéri az autósokat, hogy a Posta út érintett szakaszán fokozottan ügyeljenek a gyalogosokra.

S.A./Sz.G.

Fotó: Seres Péter

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: