keresés a weboldalon

Fejlesztéssorozat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Fejlesztéssorozat (Videó)

2016 október 06 - csütörtök
Fejlesztések kezdődtek a Zalaegerszegi Birkózó Sport Egyesületnél. A beruházás várhatóan 25 millió forintba kerül. A részleteket sajtóbejáráson ismertették az újságírókkal.

A szövetség első ütemben – egy pályázatnak köszönhetően- közel 8 millió forintból felújította a tetőt. Itt hőszigeteltek és lecserélték a régi lámpákat is. Gerencsér Zoltán vezetőedző szerint erre már nagy szükség volt. 

A második ütemben az öltözőket és a vizesblokkokat szeretnék rendbe tenni. Amint arról Berzicza Ferenc, az egyesület szakmai vezetője tájékoztatott, a több mint 35 éves épületben eddig csak kisebb felújítások voltak.

Balaicz Zoltán arra emlékeztetett: Zalaegerszeg 1996 óta a Nemzet Sportvárosa. A polgármester szerint ezért is fontos a város sportegyesületeinek támogatása.

Balaicz Zoltán elmondta még, hogy több, szövetség által támogatott sportfejlesztés is kezdődött a városban. A sportlövész pálya 84, az atlétikai pedig közel 120 millióból újul meg. Emellett – a tervek szerint – a Magyar Tenisz Szövetség egy regionális központot épít, ami várhatóan 150 millió forintba kerül.

N.D./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

 

 

Tartalom megosztása: