keresés a weboldalon

Felajánlás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felajánlás (Videó)

2017 május 17 - szerda
Hátrányos helyzetű fiataloknak ajánlott fel belépőjegyeket az egervári gyermeknapra a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület. A két napos rendezvényt május utolsó hétvégéjén tartják.

Koncertekkel, különböző színpadi programokkal, légvárral, játszóházzal és kézműves foglalkozással várják a gyermekeket az egervári fesztiválra. Az önkormányzat és a Gasztrokulturális Egyesület is kiemelten fontosnak tartja a rászorulók támogatását, ezért döntöttek úgy, hogy ingyenes belépést biztosítanak a zalaegerszegi gyermekotthon gondozottjainak – mondta Székedli Bertold, a Zalaegerszegi Gaszrokulturális Egyesület elnöke.

A gyermekvédelmi intézményben egy befogadó otthon is működik, ahol 8 főt látnak el. Emellett a létesítmény jelenleg 40 kiskorúról gondoskodik – tájékoztatott Horváth Gyöngyi, a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szolgálat megbízott intézményvezetője.

A megbízott intézményvezető hozzátette: az otthonban törekednek arra, hogy az ellátottak, a lehetőségekhez mérten újszerű élményekkel gazdagodjanak, így az Alma Együttes koncertje mellett a városi strand gyermekprogramjaira is kilátogatnak majd.

Gy.A./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: