keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Felejthető kezdés – megérdemelt győzelem

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felejthető kezdés – megérdemelt győzelem

2007 július 20 - péntek
ZTE-Paks 3-1 (1-1)
Zalaegerszeg, 4.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Arany. Asszisztensek: dr. Szabó, Viszokai. Góllövők: Tóth Z. (45+2), Waltner (61., 93.-11-esből), ill. Márkus (6.) Sárga lap: Vulin (86.), ill. Zováth (20.), Kiss T. (41.), Tököli (82.). Piros lap: Balaskó (87.).
ZTE: Babalj – Dudics, Polgár, Miljatovics (Kádár 74.), Vulin – Tóth Z.(Simonfalvi 84.), Molnár B. (Tóth N. 28.), Máté, Koplárovics – Waltner, Pekics.Vezetőedző: Szlavko Petrovics.
Paks: Kovács A. – Molnár Z., Salamon, Éger, Hanák – Kiss T., Zováth (Tököli 64.), Heffler (Balaskó 87.), Báló – Márkus, Horváth F. (Tamási 56.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc.
Az első harminc perc felejthető volt. Utána viszont a ZTE átvette a játék irányítását, s ha nem is mindig sziporkázó játékkal, de végig küzdve megérdemeltem nyert. Ahhoz képest, hogy tétmérkőzésen még megközelítőleg sem játszott ilyen összeállításban a csapat, akadtak a hibák mellett bíztató momentumok is.

Vélemények: Szlavko Petrovics, a ZTE vezetőedzője: – Számunkra már az öltözőben rosszul kezdődött a mérkőzés, mivel Miljatovics a bemelegítő mez levétele közben belecsapott a ventilátorba és eltörte e kézfejét. Azonban így is vállalta a játékot. Aztán az 5. percben is kaptunk egy sokkot, majd jött Molnár Balázs váratlan sérülése. Az első 30 percben nagyon gyengén játszottunk. A fordulás után jól elkaptuk a ritmust és egy nagyon jól játszó Paksot sikerült legyőznünk. Lengyel Ferenc, a Paks vezetőedzője: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, jól játszottunk. Szünet után a hazaiak kerültek fölénybe, de a döntetlent így is megérdemeltük volna. Máté Péter, a ZTE játékosa: – Az első félidőben még bennünk volt az elvégzett munka fáradalma, de ahogy túl jutottunk a holtponton, uraltuk a játékot. Köszönöm a csapatnak a győzelmet esküvőm előtt. Tóth Norbert, a ZTE játékosa: – Jól érzem magam a ZTE-nél, különösen a győzelem után. Azért nem kezdtem, mert lemaradásom van az edzésmunkában. Remélem, bepótolom és akkor állandó kezdő lehetek.

Tartalom megosztása: