keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Felejthető mérkőzésen döntetlen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Felejthető mérkőzésen döntetlen

2006 március 18 - szombat
Ferencváros-ZTE 2-2 (1-1)
Üllői út, 3500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Fábián. Asszisztensek: Ortó, Márkus.
Góllövők: Jovánczai (17., 62. – mindkettőt 11esből) ill. Sebők V. (20. – 11esből), Peric (59.). Sárga lap: Balog (20.), Vasas (62.), Molnár B. (65.).
Ferencváros: Kemenes – Tímár, Botis, Balog, Leandro – Szalai (Takács Á. 58., Fitos 70.), Lazics, Tőzsér, Laczkó – Jovánczai, Bajevszki (Erős G. 70.). Vezetőedző: Gellei Imre.
ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Vasas – Perics, Molnár B., Józsi (Nagy L. 74.), Koplárovics (Kónya 65.) – Sebők J., Bogunovics (Montvai 46.). Vezetőedző: Szentes Lázár.

Volt idő, amikor felhőtelenül örültünk volna az Üllői útról elhozott egy pontnak. Ma azonban ezért már senkinek nem állítanak szobrot. Pláne, ha azt nézzük, hogy enyhén fogalmazva felejthető meccs volt ez a mostani. A négy gólból három tizenegyesből született, no meg csúnya bekiabalások okán vagy öt percet szünetelt a játék – ennél több aligha marad meg a nézők emlékezetében. Az szinte már senkinek nem tűnik fel, hogy nemcsak Gellei nem vesztett még a Fradival, hanem Szentes Lázár sem a Zetével. Remélhetően néhány meccs után már erre is odafigyelmek. Ez persze csak egerszegi vágyálom…

Vélemények: Szentes Lázár, a ZTE vezetőedzője: – Gyenge teljesítményt nyújtottunk, rosszul játszottunk. Gellei Imre, az FTC vezetőedzője: – A ZTE nagyon megerősödött, így komoly teljesítménynek tartom, hogy megőriztük veretlenségünket. Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezető igazgatója: – Alacsony színvonalú mérkőzésen kicsit a hazaiak felé lejtett a pálya. A Fradi egyik tizenegyesét nem tartom jogosnak. Koplárovics Béla, a ZTE játékosa: Sok hibával játszottunk, a taktikai elképzeléseinkből kevés valósult meg. A látottak alapján a döntetlent igazságosnak tartom. Nagy Ferenc, a ZTE FC Zrt. elnöke: – Számomra nagy csalódás volt a mutatott játék és az eredmény. Több játékosunknak nagyon össze kell szednie magát, mert mutatott teljesítményük nagyon kevés és így rossz irányba halad a csapat.

Tartalom megosztása: